Dolly Parton szerint meggyilkolták Hannah Montanát

By admin

Megdöbbentő vallomást tett keresztlányáról Dolly Parton. A Grammy-díjas énekesnő megtörve nyilatkozta, hogy fogadott gyermeke, Miley Cyrus, megölte Hannah Montanát.
Miley Cyurs ma maximum a sarki bárban twerkelgetne, ha nem kapja meg egykor Hanna Montana szerepét, és teszi világhírűvé a Disney karakter. A híresség azonban évek óta keményen dolgozik azon, hogy megszabaduljon az egykori skatulyától. Ez pedig annyira jól megy neki, hogy még saját keresztanyja, Dolly Parton is elborzadva nézi, mi történik fogadott lányával – írja a The Sun.
Parton egy interjúban elmondta, nagyon aggódik Cyrusért, aki szerinte hidegvérrel kivégezte Hannah Montanat. – Egyszer beszélgettünk a felnőtté válásról és azt mondta nekem, meg kell ölnie Hannah Montanat ahhoz, hogy az emberek végre lássák ki is ő valójában – mesélte Parton a riportereknek.

- Nagyon aggódom érte, hiszen régen benne vagyok már a szakmában és láttam már, hogy mennek tönkre bele emberek. Mileynak nagyon óvatosak kell lennie, ha nem akarja, hogy minden rajongója elforduljon tőle. Túl sok embert bántott már meg – fejezte ki aggodalmát a híres keresztanya.miley-cyrus-bangerz-world-tour

Filed in: Miley Cyrus • hétfő, április 21st, 2014

A hét videója

Hirdetés