Miley az MTV legjobb előadója

By admin

Győzelmével olyan sztárokat körözött le a népszerűségi versenyben, mint Justin Timberlake, Kanye West, Lady Gaga vagy Lorde! Legalábbis az amerikai MTV zenecsatorna szerint. Miután ő vitte a pálmát nem egy, de két MTV díjátadó gálán is, játszott egy MTV-s dokumentumfilmben és az MTV-nél ünnepelte a 21. születésnapját, nem csoda, hogy őt választották az év előadójának is.

Nem mintha a popsztár nem dolgozott – vagy nem „twerkelt” – volna meg ezért. Októberi kiadványa, a Bangerz a toplista első helyén landolt és két listavezető dalt is tartalmazott, a We Can’t Stopot és a Wrecking Ballt.

Mindkét kislemezhez készült videoklip is, amik kulturális mérföldkövekké váltak és óriási nézettséget értek el. (A Vevo. Com szerint a Wrecking Ball volt 2013 legnézettebb videója, amit a We Can’t Stop klipje követ.)2013-12-16- 5-28-38
A Disney egykori üdvöskéje a legendás Saturday Night Live showt is megbabonázta jelenlétével, ahol műsorvezetőként és előadóként is fellépett. Barbara Walters televíziós személyiség szerint Cyrus az év legérdekesebb személyisége, akinek valahogy azt is sikerült elérnie, hogy a Time magazin egyszerre nevezze 2013 legjobban és legrosszabbul öltöző sztárjának.

Mindezek után nem meglepő, hogy az MTV hír- és zenei csapata – akik Cyrus MTV-előadói oldalát nevezték az év leglátogatottabb oldalának – újabb „leg” pozíciót szavaztak neki.

Cyrus egyébként a harmadik sztár, aki megkapja ezt a címet Katy Perry és a One Direction után. Nekik sem kell azonban aggódniuk, hiszem felkerültek a zenecsatorna tíz legjobb előadója közé – már ami 2013-at illeti:
1. Miley Cyrus

2. Macklemore and Ryan Lewis

3. Justin Timberlake

4. Kanye West

5. One Direction

6. Katy Perry

7. Drake

8. Bruno Mars

9. Lorde

10. Lady Gaga

Filed in: Miley Cyrus • vasárnap, december 15th, 2013

A hét videója

Hirdetés