Spring Breakers az új Disney film

By admin

Vanessa Hudgens és Selena Gomez két másik Disney-színésznővel játszik egy olyan filmben, amit az idei év egyik nagy dobásának szánnak. Főiskolás lányok bikiniben a tavaszi szünet közepén, alkohol, drogok és fegyverek közt: röviden összefoglalva erről szól a Spring Breakers.

Tavaly sikeresen leforgatták a minden bizonnyal óriási művészi értékekkel bíró Spring Breakers című filmet, amiben az eddigi leginkább Disney-gyártású filmekből ismert színésznők szerepelnek. Harmony Korine filmje a tavaszi szünetben bulizó főiskolás lányok kalandjait mutatja majd be, de nem olyan stílusban, mint ahogy azt mondjuk a High School Musicalből megszokhattuk. A rendező egyébként az egyik írója a ‘Kölykök’ című filmnek, ami nem pont szentéletű tinédzserekről szól. Hogy a ‘Spring Breakers’ lesz-e a 2010-es évek ‘Kölykök’-je, hamarosan kiderül.

Vanessa Hudgens és Selena Gomez két másik Disney-színésznővel játszik egy olyan filmben, amit az idei év egyik nagy dobásának szánnak. Főiskolás lányok bikiniben a tavaszi szünet közepén, alkohol, drogok és fegyverek közt: röviden összefoglalva erről szól a Spring Breakers.

Mint ahogy arról már hírt adtunk, tavaly sikeresen leforgatták a minden bizonnyal óriási művészi értékekkel bíró Spring Breakers című filmet, amiben az eddigi leginkább Disney-gyártású filmekből ismert színésznők szerepelnek. Harmony Korine filmje a tavaszi szünetben bulizó főiskolás lányok kalandjait mutatja majd be, de nem olyan stílusban, mint ahogy azt mondjuk a High School Musicalből megszokhattuk. A rendező egyébként az egyik írója a ‘Kölykök’ című filmnek, ami nem pont szentéletű tinédzserekről szól. Hogy a ‘Spring Breakers’ lesz-e a 2010-es évek ‘Kölykök’-je, hamarosan kiderül.

Az film előzetese azzal indít, hogy a főszereplők pénzt akarnak szerezni a tavaszi szünetre, és elhatározzák, hogy ez a szünet MÁS lesz, mint az eddigiek. Ezután a négy, leginkább bikiniben szereplő lány a féktelen bulizáson kívül kirabol egy éttermet, illetve pisztolyokkal és aranyfogú rosszfiúval – James Francoval – játszik. Persze mindeközben nagyokat vihognak, egymáson vonaglanak, és olyan Britney Spears számokat énekelnek, amik akkor voltak menők, mikor Selena Gomez iskoláskorú lett. Ha még ezekkel sem hoztuk meg a kedvét a filmhez, akkor azt is eláruljuk, hogy az alkotás aláfestő zenéjéért maga Skrillex a felelős. Most viszont vegyük végig, hogy ki a négy bikinis lány, hisz midnenki erre kiváncsi. Kezdjük a legfiatalabbal, az 1992-es születésű Selena Gomezzel, aki az esetek többségében Justin Bieber barátnője, és eddig szinte kizárólag vattacukorszagú filmjeiről volt ismert, azon kívül, hogy furcsa parfümreklámja is van, illetve hogy videóklipet is forgatott már, méghozzá nálunk. Vanessa Hudgens a tőle megszokott barna hajtól eltérően lenőtt, szőke frizurát villant a filmben, de villantott már feneket is. Hudgens egyébként a High School Musicalhez, illetve Zac Efronhoz fűződő kapcsolatáról ismert leginkább. A másik két színésznő, Ashley Benson, illetve Rachel Korine (aki a rendező felesége) eddig nem szerepelt sokszor a bulvárlapokban, de 2013 tavaszától minden bizonnyal többet halljuk majd az ő nevüket is a Torontoi és a Velencei filmfesztivált is megjárt mű kapcsán. Hacsak nem szárnyalja túl őket Hudgens azzal, hogy mindenki arról fog beszélni, hogyan szexelt a filmben édeshármasban James Francoval és kolléganőjével, Ashley Bensonnal.

Kapcsolódó oldal: Fashion Style Games 

Filed in: Selena Gomez, Vanessa Hudgens • csütörtök, január 31st, 2013

A hét videója

Hirdetés