Fogakból készíttet magának sapkát és melltartót Kesha

By admin

A popsztár sohasem volt a megszokott dolgok híve. Lady Gagához hasonlóan imádja az extrém ruhadarabokat és a meghökkentést. Ezek után barátai már egyáltalán nem csodálkoztak, amikor Kesha felhívást intézett rajongóihoz, arra kérve őket, hogy küldjenek neki fogakat.
A bizarr kérés után nem sokkal a legkülönbözőbb emberi tépő- és rágófogak árasztották el a sztár postaládáját. A „Tik Tok” énekesnője csak fejenként egy fogat kért, de már így is több mint ezer darab érkezett – írja a femalefirst.co.uk.

A ‘kiváló alapanyagot’ látva Kesha úgy döntött, melltartót és fejdíszt csináltat belőlük, a maradékból pedig nyaklánc és fülbevalók készültek. Azóta folyamatosan hordom őket – nyilatkozta Kesha.

Az énekesnő új kislemeze, a „Die Young” november 26-án jelenik meg, „Warrior” című új albuma december 3-án kerül a polcokra. Mint mondja, a lemez címadó dalát és még sok mást a rajongók inspirálták, ők azok, akik lelkesedéssel töltik el.

„Imádom őket, ők a családom. Az egész albumot nekik készítettem. Valahányszor csak rossz kedvem van, megbeszélek egy találkozót valamelyikükkel, és eszembe juttatják, miért is csinálom ezt az egészet.” – mondta Kesha. (blikk)

Filed in: Ke$ha • csütörtök, november 22nd, 2012

A hét videója

Hirdetés