Justin Bieber és Selena Gomez szakított!

By admin

A hír igaz: Justin Bieber és Selena Gomez szakított. A pletykák szerint Palvin Barbi miatt. A magyar szupermodell a Bieber-rajongók és a brit bulvársajtó céltáblája lett.

Hisztéria és lincshangulat – így lehetne jellemezni az elmúlt alig huszonnégy óra eseményeit. A Bors is beszámolt a világhírű New York-i Victoria’s Secret divatbemutatóról, amelynek csillaga idén az albertirsai Palvin Barbara volt. A fiatal modell világsztárokkal léphetett egy színpadra, sőt ma már a legnépszerűbb tinisztár miatt lehet a címlapokon. Barbi sosem titkolta, egy éve megfertőzte a Justin Bieber-láz, a jelek szerint – személyes találkozásukat követően – Biebert pedig a Palvin-láz. A tinédzserek néhány közös képet is megosztottak a világgal, sőt másnap az Oroszlánkirály című darabon is egy társaságban látták őket. Bieber az egyik Barbaráról általa megosztott képhez az alábbi szöveget írta: átkozottul szexi, igaz?
Barbi talán maga sem hitte, hogy ekkora ügy kerekedik a fotókból, a Daily Mail viszont már tegnap arról írt, Bieber és párja, Selena Gomez szakított. Egy bennfentes azt mondta a lapnak: a pár a sok elfoglaltsága miatt már nem tudta összeegyeztetni a magánéletét. A nem hivatalos verzió szerint ez nem jelent mást, mint Palvin Barbit.

Nem csoda, hogy az ügy hatalmas vihart kavart, s ebbe Selena Gomez is önként szállt be azzal a képpel, amelyet ő osztott meg a világgal. A fotón Bieber és egy barátja látható, a háttérben a kukucskáló Barbival.

– Nem hiszem, hogy rosszat teszek, régóta jó barátságban vagyunk. Nem titkolom, rosszulesik ez a dolog, de megpróbálok nem gondolni rá – írta ezzel kapcsolatban Gomez.

Barbara internetes közösségi lapjain eközben százával osztják meg a Gomez-rajongók és Bieber önjelölt szerelmei a gyűlölködő üzeneteket, többen a lány halálát is kívánva. Barbi a Twitteren mindössze annyit közölt, hogy barátságról van szó, majd Mexikóba utazott egy fotózásra.(bors)

Filed in: Justin Bieber, Selena Gomez • vasárnap, november 11th, 2012

A hét videója

Hirdetés