Miley Cyrus az új botrányhős

By admin

Az énekesnő most melltartó nélkül ment utcára, de ez semmi ahhoz képest, amiket eddig miket művelt. Cyrus lányokkal smárolt, felnyiratta a haját, nagyisztriptízt nézett, verekedésbe keveredett, rémes fotókat tesz közzé magáról és a Twitteren sopánkodik olyan stílusban, mint egy emós tini. Félő, hogy lassan megőrül, és kopaszra nyírja magát, mint Britney Spears.

Miley Cyrus és vőlegénye, Liam Hemsworth Los Angelesben vásárolgatott pár napja. A fotókon látszik, hogy Cyrus melltartó nélkül ment utcára, és villantott egy kis mellprofilt is. Persze ő megteheti, mert ilyen mellmérettel még bátran lehet szaladgálni anélkül, hogy nevetségesen nézzen ki az ember. Az énekesnő arról pedig már amúgyis gondoskodott, hogy nevetséges legyen, és itt nem csak az alpaka-frizurára gondolunk.

Emós tinilány

Cyrus karrierje korán indult. Már 15 évesen életrajzi könyvet adott ki, miután befutott a Disney csatornán, mint Hannah Montana. 16 évesen pedig Britney Spearshez hasonlóan azt nyilatkozta, hogy szüzességet fogad, és amíg hozzá nem megy valakihez, nem fekszik le senkivel, mivel katolikus. Ebben az időben egyébként egy 20 éves pasija volt, és egy idő után ugye Britney-ről is kiderült, hogy annak idején hazudott. Egy évre rá már összejött mostani pasijával, Liam Hemsworth-szel, aki azóta el is jegyezte Cyrust. Az énekesnő egyébként imádja magát kínos helyzetekbe hozni. 2009-ben péládul törölte magát a Twitterről, és ezt egy videóban indokolta meg: elrappelte, hogy függővé vált, zavarta, ezért törölte magát. Függőségéről viszont nem tudott lemondani, és újra regisztrált. Azóta is szinte óránként posztol Twitterére, amiből az látszik, hogy Cyrus mostanában úgy viselkedik, mint egy zavaros tinilány. Először arról írt, hogy beteg, és emiatt annyira akarja az anyukáját, hogy mellé akar bújni az ágyban, majd kiírta, hogy a migrén igazi szopás. Ezután következett az igazi tinédzseres megnyilvánulás: “Éreztétek magatokat valaha úgy… többet akartok? Nem is tudom pontosan… talán több szenvedélyt?” Majd: “Néha úgy érzem jobban szeretek mindenkit, mint amennyire ők szeretnek engem. Utálom ezt az érzést.” Úgy néz ki, ezen sokáig gondolkodott, mert pár órával később hozzátette: “Talán nem is kevésbé szeretnek, csupán annyira szeretnek, amennyire képesek”, és mint megtudtuk tőle: “A menyországban nincs baj”. Hogy ezekkel párkapcsolati problémákra akart-e célozni, nem tudjuk, mindenesetre ezekután még hozzátette, hogy végre ott van már vele a vőlegénye. tovább a velvet.hu oldalon

Filed in: Britney Spears, Miley Cyrus • szombat, szeptember 22nd, 2012

A hét videója

Hirdetés