Selena Gomez ma 20 éves!

By admin

A mexikói származású amerikai színésznő, énekesnő karrierjét 2002-ben a Barney és barátai, című gyerekeknek szóló sorozatban kezdte, ahol két évadon keresztül játszotta Gianna szerepét. Ennek a sorozatnak a szereplőválogatásán ismerkedett meg Demi Lovatoval, akivel a legjobb barátnők voltak, amíg Demi össze nem omlott. 2007-ben kezdődött a Varázslók a Waverly helyből című Disney-sorozat, amelyben Selena játssza az egyik főszereplőt, Alex Russót.

Budapesti forgatás

2008-ban két filmben is szerepelt. 2009-ben elkezdődött a Hercegnő védelmi program forgatása, amiben Demi Lovatóval együtt szerepel. Szintén 2009-ben jelent meg a Varázslók a Waverly helybőlfilmváltozata is. 2010-ben az amerikai mozikban bemutatták Selena új filmjét, a Ramona And Beezus-t. Ramonát 2009-ben alakította csapatát, a Selena Gomez & the Scene-t. Első albumuk, a Kiss & Tell is ebben az évben jelent meg. 2010-ben forgatta Monte Carlo című filmjét, melyet 2011. július 1-jén mutattak be. A Monte Carlo 2011-es amerikai romantikus vígjáték, amit Tom Bezucha rendezett. A forgatások 2010 tavaszán kezdődtek Budapesten.

Főcímdalok, lemezek


Zenei karrierje 2006-ban kezdődött a Brain Zapped című filmben. A Varázslók a Waverly helyből betétdala lett az Everything Is Not What It Seems. A 101 kiskutya DVD-hez énekelte el a Cruella de Vil című számot. Éppen a 16. születésnapja előtt aláírt egy szerződést a Hollywood Recordsszal, bár azt mondta, inkább énekelne együttesben, mint szólóban. 2009 őszén megjelent Selena első szólóalbuma Kiss&Tell címmel, amelyben a The Scene is közreműködött. 2010 nyarán mutatták be a Round & Round videoklipjét, amelyet Budapesten forgatott. Selena énekli az Indul a risza! című sorozat betétdalát. Következő kislemeze: Who Says. A dal 2011. március 8-án debütált egy amerikai rádiónál, a klip március 14-én jelent meg. Június 17-én jelent meg az album hivatalos második kislemeze, a Love You Like A Love Song. (civishir.hu)

Filed in: Selena Gomez • vasárnap, július 22nd, 2012

A hét videója

Hirdetés