Miley Cyrus már babázna és Twitteren dühöng

By admin

Csak nemrég jegyezték el, de Miley Cyrus (19) gondolatai máris a családalapítás körül forognak.
Az éhezők viadalából és a The Expendables 2- A feláldozhatók 2-ből ismert Liam Hemsworth (22) és mindenki Hannah Montanája Az utolsó dal című film forgatásán találkozott 2009-ben, azóta dúl a szerelem. Hemsworth úniusban jegyezte el szerelmét. A színésznő énekesnő inkább a gyerekvállaláson gondolkodik, mint az esküvőszervezésen.
„Miley és Liam viszonylag gyorsan szeretnének kisbabát. … Korukhoz képest mindketten nagyon érettek, készen állnak egy gyerekre.” – árulta el a Cyrus család egy közeli barátja.

Liam azért is érzi testhez állónak a babázást, mert bátyja, Chris Hemsworth májusban apa lett. A másik hír, hogy A Hannah Montana sztárja Twitter oldalán kelt ki a lesifotósok ellen, akik minden napját megkeserítik. Az énekes-színésznő, Miley Cyrus Twitter.com oldalán dühöngött a lesifotósok miatt, akik állítása szerint minden napját tönkreteszik. A hírességnek abból lett elege, hogy a fényképészek mindenhol ott vannak. A Hannah Montana egykori sztárjának tizenéves kora óta együtt kellett élnie a fotóriporterekkel, hiszen ez a hírnév velejárója. De most, hogy eljegyezték egymást Az éhezők viadala sztárjával, Liam Hemsworth-tel, csak még jobban ki vannak téve a leselkedő fotósoknak. A fiatal menyasszony azonban elvesztette a türelmét és egy Twitter postban dühöngte ki magát.

Miley azt írta oldalára – „Hogyan lehet törvényes, hogy vadidegen férfiak ülnek a házam előtt és követnek mindenhová! Annyira sötét és ijesztő ez az egész.”

Néhány nappal korábban a 19 éves hölgy azt írta – „Szenvesé

Filed in: Miley Cyrus • péntek, július 20th, 2012

A hét videója

Hirdetés