Mától a mozikban Vanessa Hudgens új filmje

By admin

Ma kerül a hazai mozikba az Utazás a rejtélyes szigetre. Az Utazás a Föld középpontja felé folytatásában ezúttal a nagyapját akarja megmenteni kis hősünk, a Josh Hutcherson alakította Sean.

A nagy kalandra elkíséri a Dwayne Johnson alakí­totta mostohaapja, és egy baleset következmé­nye­képp egy pilóta és a lánya, Kailani, akit Vanessa Hudgens személyesít meg. A filmről Vanessát kérdez­tük.

Más volt ez a film, mint amilyenekben eddig dolgozott?
– Sosem készítettem ezt megelőzően 3D-s filmet – nagyon boldog voltam, hogy belevághattam ebbe, méghozzá ilyen szuper végeredménnyel. Egyetlen korábbi filmemet sem élveztem ennyire.

A film java őserdőben játszódik. Mi volt a leghátborzongatóbb élmény, ami itt érte önt?
– A százlábúak. Rengete­gen mászkáltak körülöt­tünk, ez nagyon gusztustalan volt.

És az akciójelenetek?
– A vízben játszódók jelentették számomra a legnagyobb kihívást. Tudom, hogy nevetségesnek hangzik, de nem szeretem bevizezni az arcomat, nem szeretek teljesen víz alá kerülni, nem szeretem kinyitni ott a szememet. Valamiért erős ellenérzéseim vannak mindezzel kapcsolatosan.

Már gyermekkorában sikeres színésznő volt. Belegondolt már abba, mi történt volna önnel, ha ez nem így van?
– Azt gondolom, vannak olyan dolgok, amelyekbe az ember rengeteg energiát fektet, de csak reménykedni tud, hogy majd jól sülnek el. Számomra a színészet igazi szenvedély, nem tudom elképzelni, hogy bármi mást csináljak. Teljes szívemből szeretem, és amit szeretek, azért képes vagyok küzdeni is.

Egy harcos természetű lányt alakít a filmben is…
– Szerintem csodás karakter jutott nekem. Kailani éppen úgy áll ki magáért, ahogyan szerintem minden lánynak kellene. Mi, nők erősek vagyunk. És örültem annak is, hogy kapcsolata erős a családjával, mert nekem is nagyon fontos a család. Persze minden ember életében van egy időszak, amikor a szüleit tartja a legcikisebb dolognak a világon, és távol akar maradni tőlük, amikor csak lehet. De végeredményben az ember szó szerint semmire sem menne nélkülük. Minden gyerek szereti a szüleit, és ők is annyira szeretik a gyerekeket, amennyire azt ők el sem tudják képzelni – egész addig, amíg ők maguk nem lesznek szülők.

Milyen volt Dwayne The Rock Johnsonnal forgatni?
– DJ fantasztikus. Hihetetlenül nagy ember – gon­doltam, hogy ilyesmire számíthatok, de addig, amíg vele nem találkoz­tam, el sem tudtam képzelni, hogy egy ember lehet ekkora is. Ugyanakkor kenyérre lehet kenni, na­gyon édes. Őszinte, vicces, lökött és nagyon vonzó.

Hawaiin forgattak. Időnként kijutottak a dzsungelből, hogy bulizzanak?
– Az nem az én műfajom. Inkább éttermekbe men­tünk, és az óceán partjára.

Mi a helyzet zenei karrierjé­vel? Feladná a filmekért?
– Nem adom fel! Hatalmas része az életemnek, és a legközelebbi barátaim is zenészek. Állandóan a zene vesz körül, de most épp egy kicsit távolabb vagyok tőle, mint általában.

Névjegy

Név: Vanessa Hudgens
Kor: 23 év
Születési hely: Salinas, Kalifornia
Karrier: Nyolcéves korától vállalt fellépéseket énekesnőként. Nevét a High
School Musical tette igazán ismertté, de azóta szerepelt a Sucker Punch című Zack Snyder-filmben is. 2006-ban jelent meg első albuma.
Magánélet: Már három ízben kerültek ki az internetre a saját maga készítette meztelen fotói az engedélye nélkül. Az ügyben az FBI is vizsgálódik.
forrás: metropol

Filed in: Vanessa Hudgens • péntek, február 24th, 2012

A hét videója

Hirdetés