Justin Bieber és Selena Gomez házasodni készül

By admin

Justin Bieber és Selena Gomez házasodni készül, amint az ifjú énekes betölti a tizennyolcat. A pletykák szerint a mexikói Cabóban akarják kimondani a boldogító igent.

Justin Biebernek mindössze egy hónapot kell várnia, míg betölti a tizennyolcat, és a pletykák szerint csak erre vár, mivel szeretné feleségül venni tizenkilenc éves kedvesét, Selena Gomezt. A párról már korábban elterjedt a pletyka, miszerint hivatalosan is szeretné összekötni az életét, de a jeles naphoz közeledve konkrétumok is napvilágra kerülnek. A spanyol nyelvű Hola! magazin szerint a tinik már a ceremónia helyszínét is kiválasztották: a mexikói Cabo egyik tengerpartján fogják kimondani a boldogító igent.

– Selena és Justin úgy érzi, hogy együtt akarja leélni az életét, és nem akar tovább várni. Szeretnének összeházasodni az első pillanattól kezdve, Justin szülei viszont nem voltak elragadtatva az ötlettől, ezért nem adtak volna engedélyt, míg Justin kiskorú. Egy hónap múlva viszont már ő dönthet – mondta a Hola!-nak Selena és Justin egyik ismerőse.
T. D. – borsonline

Filed in: Justin Bieber, Selena Gomez • csütörtök, február 2nd, 2012

A hét videója

Hirdetés