Britney Spears moszkvai koncertfotói

By admin

Britney több mint egy évtizede van a pályán, 70 millió lemezt eladott, s meg van elégedve karrierjének jelenlegi helyzetével.
„Ezen a ponton nincs semmi, amit bizonyítanom kellene. Azért csinálom, mert szeretem, aztán majd meglátjuk, mi lesz.”
Britney Spears nagy visszatérő. A Femme Fatale turnéjával például nagy aratásra készül nálunk is. Nyilván bejön neki, a fanok nem bírnak magukkal, ha tehetnék, az Arénában dekkolnának a koncert napjáig. Nem véletlenül, mert ezt a showt a kritikák Britney legjobb és leglátványosabb előadásaként dicsérik az egekig.
A több szintes színpad adja a koncert alapját, amelyen a díszletek szinte számról-számra változnak. Az összesen 500 négyzetméternyi színpad emellett több hidraulikai és más technikai gépeket is rejt. A showban lézert, füstgépet, konfetti-ágyút és stroboszkópos effektet használnak. A stroboszkóp használatára a bejáratnál és a koncert előtt is figyelmeztetik a közönséget.

A felszerelést 30 kamion, 6 teherautó és 8 busz szállítja városról városra, a felépítéséhez két nap kell, 6 targonca és közel 100 helyi technikus segítsége. A show alatt Britney mellett 10 férfi és 6 női táncos lép színpadra, tucatnyi alkalommal váltva a ruhákat, és egy óriási színes, pörgős bulit adva.

Az I Wanna Go című dalban Britney-vel színpadon táncoló rajongók már délutántól együtt próbálnak az Arénában, a magyar fanok körében is óriási sikert aratott a lehetőség, minden játéknál égtek a vonalak a próbálkozók rohamától.

Most lett bizonyos, hogy az estét egy DJ kezdi, Karmatronic, aki 7 óra körül kezdi felpörgetni majd a várakozó rajongókat, és utána lép színpadra az európai turné nagy részén Britney-vel utazó tini duó, a Destinee & Paris.

A hiperlátványos show szeptember 30-án lesz a Papp László Budapest Sportarénában. Addig is ízelítő a szeptember 24.-i moszkvai koncertről.

Filed in: Britney Spears • kedd, szeptember 27th, 2011

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.

 

A hét videója

Hirdetés