Vanessa Hudgens napról napra szebb!

By admin

Vanessa a Charlie St.Cloud halála és élete című romantikus-misztikus film bemutatóján jelent barátjával Zac Efronnal. A filmben csak Zac szerepel, mint a főszereplő Charlie St. Cloud, Vanessa nem, de természetesen elkísérte a premierre, hisz már 5 éve járnak. Zac különben azt nyilatkozta, amikor a házasságról kérdezték, hogy ” Nem esküszünk, amíg legalább harminc nem leszek. Az ilyen döntéseket érett fejjel kell meghozni, én pedig még nagyon fiatal vagyok ehhez. Addigra az is biztosan kiderül, elég tartós-e kapcsolatunk Vanessával.” vanessa_hudgens_charlie_st_cloud_premiere_007

Filed in: Vanessa Hudgens, Zac Efron • szerda, július 21st, 2010

Hozzászólások

szereintem demi lovato a legszebb és amugy is ő a szép selena fuj undoríto aki aszt mondja hogy selena gomez szép az hülye demi a legszebb!!

Elősször is te nagyon hülye vagy,másodszor meg selena sokkal karcsúbb és szebb mint demi,de selena még attól is jobb hogy ő legg igazából kedves nem úgy mint demi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

A hét videója

Hirdetés