Joe Jonas a Twitteren csiripel

By admin

joejonastwitterVégre rászánta magát Joe Jonas is, hogy megossza a gondolatait, és csiripeljen a rajongóinak a Twitteren. Amikor több tinisztár (pl. Miley Cyrus) is leiratkozott a Twitterről, Joe úgy gondolta, itt az idő!
Iratkozz rá fel, írj neki!
Joe Jones Twitter xíme: @ThisisJoeJ
Nick Jonas twitter címe: @jonasbrothers
Jonas Brothers twitter címe:  @jonasbrothers

Filed in: Jonas Brothers • csütörtök, január 14th, 2010

Hozzászólások

SAJNÁLOM DE ÉN EL AKARTAM KÜLDENI HOGY NAGYON SZERETLEK TITEKET NAGYON NAGYON

ÉS NEM ENGETTE SZÓVAL EZ HAMIS

i love jonas brothers

ahogy mondod i love jonas brothers

hi my name is Andrae i love you jonas brothers

By Love You on május 1st, 2010 at 12:18

I Love You Jonas Brothers..Love you Joe,Kevin and Nick:*

By Love You on május 1st, 2010 at 12:26

http://joedanger.freeblog.hu/ Hogy tehette ezt velem? – járkáltam dühösen fel-alá. – Hogy lehetett ekkora szemét? Hogy? Soha se bocsátom meg neki, hogy miatta halt meg a fiúnk.

- Nem szándékosan tette – védte Kevin. – Lisa átverte.

- Te még őt véded? – förmedtem rá. – Ne merészeld őt védeni. A két szememmel láttam, hogy Joe is viszonozza a csókot. Láttam, ahogy a derekát fogta annak a … Láttam.

- Ana, nézz rám – állított meg Denise és szemembe nézett. – Hallgass végig. Elkövetett egy óriási hibát, de nem önszántából. Ezt hidd el. Nagyon bánja, amit tett és még most is lelkiismeret-furdalása van. Kérlek Ana hidd el nekem, hogy Lisa rászedte Joe-t. Hidd el. Soha se csalna meg, főleg nem vele. Lisa-t teljes szívéből utálja. Téged viszont szeret.

- Szeret? – nevettem fel hisztérikusan és a könnyeim már folytak. – Ha szeretne, akkor nem tette volna ezt velem. Ha szeretne, akkor nem csalt volna meg. De megtette Denise. Érted? Megtette. Nem bocsátok meg neki. Soha.

- Kicsim, Joe nagyon szeret téged – mondta anya. – Ha láttad volna őt, amikor elütött az autó és kiderült, hogy kómába estél. A kórház padlóját ütötte zokogva és azt hajtogatta, hogy egy gyilkos. Önmagát hibáztatta, amiért a babátok meghalt. Önmagát. Rémálmai voltak a baleset miatt és lelkiismeret-furdalása, ami még most is van. Hidd el nekünk, hogy Joe szeret téged. Nekünk elmesélte, hogy Lisa becsapta. Direkt ment abba a hotelbe, ahol a srácok megszálltak és direkt csókolt meg őt. Joe nem akarta. Hidd el, kicsim.

- Igen, és ezt miért ne tudta nekem is elmondani már ott az elején? – kérdeztem sírva. – Miért?

- Mert elrohantál – hallottam mögülem Joe-t, mire megfordultam. – El akartam mondani, de nem hagytad. Elrohantál és az autó elütött. Teljes szívemből szeretlek, és soha se tudnálak megcsalni. Lisa csapdát állított. Esküszöm.

- Hinni akarok neked, de nem tudok – mondtam sírva. – Nem tudok.

- Kérlek – könyörgött, én meg elrohantam mellette. Futottam egészen hazáig. Bezárkóztam a hálóba és sírtam. Hinni akarok neki, de nem megy. Nem tudok. Fáj, hogy a kisbabánk miatta halt meg. Tudom, hogy szeret, de nem tudok neki hinni. Telefonomért nyúltam és felhívtam a repteret. Foglaltattam jegyet az egyik Dallas-i gépre, utána bepakoltam a bőröndömbe és lementem a nappaliba. Joe épp akkor jött haza, amikor leértem és a bőröndök láttán elfehéredett.

- Kérlek, ne hagyj el – könyörgött nekem. – Szeretlek.

- Tudom – mondtam sírva. – Én is szeretlek, de nem tudok hinni neked.

- Ne hagyj el – kérte sírva.

- Gondolkodnom kell – szipogtam és letöröltem könnyeimet. – A Dallas-i házba megyek, de ne gyere utánam. Egyedül akarok lenni, hogy gondolkodni tudjak.

- Jól van – bólintott sírva és eljöttem. James betette a bőröndöket a kocsiba, majd beszállt és a reptérre mentünk. Tartanom kell magam. Nem szabad sírnom. Nem sírhatok. Este 8 volt mikor beléptem a Dallas-i házba. Felcuccoltam a szobába és sírva bedőltem az ágyba. Eddig bírtam tartani magam. Annyit sírtam, hogy elaludtam. Másnap ki se keltem az ágyból. Hívott anya, Denise, Bella, Danielle, Kevin és Nick is. Már annyira idegesített a folytonos telefoncsörgés, hogy a falhoz vágtam és ripityára törött. Végre nyugalom volt és zargatott senki sem. Újra elaludtam és amikor este felébredtem árnyékokat vettem észre.

- Ki van itt? – nyögtem.

- Csak mi – mondta Bella.

- Hagyjatok békén – szipogtam. – Egyedül akarok lenni.

- Nem megyünk el – mondta Danielle és leült az ágyam szélére, én meg felültem.

- Szeretem őt – sírtam el magam, sógornőm meg átölelt.

- Tudjuk szívem – simogatta hátam. – Ő is szeret téged. Nagyon szeret. Hidd el nekünk, hogy Lisa átverte. Ez olyan biztos, mint az, hogy mi most itt vagyunk veled.

- Honnan vagytok ennyire biztosak benne? – engedtem el Danielle-t.

- Joe elmesélt nekünk valamit – mondta Kev.

- És mit? – kérdeztem akadozva.

- Amíg te kómában voltál Joe nagyon megváltozott – kezdte Nick és mindannyian leültek. – Mindig melletted volt a kórházban, vagy azokon a helyeken, amik a kedvenceid. Nagyon keveset volt otthon és elég rendesen el is hanyagolta magát. A lényeg, hogy az egyik ilyen napján lent sétált a parton, amikor Lisa odament hozzá. Joe tudomást se vette róla. Egyszerűen keresztül nézett rajta. Lisa elkezdett jó pofizni, érdeklődött Joe lelkiállapota iránt. Téged is megemlített, hogy reméli, hogy meggyógyulsz. Persze ez mind kamu volt. Aztán kibújt ám a szög a zsákból. Lisa elmondta Joe-nak, hogy azon a napon direkt csókolta meg és remélte, hogy te majd meglátod őket együtt, kiborulsz és elválsz Joe-tól. Így Lisa újra a közelébe férkőzhetne és behálózhatná. Joe csak állt és nézett ki a fejéből. Olyan dühös lett, hogy meg tudta volna fojtani ott helyben.

- Értem – szipogtam.

- Ennyi? – képedtek el.

- Miért, mégis mit vártatok? – csattantam fel. – Elmondjátok nekem mindezt én meg boldogan futok vissza Joe-hoz? Hát, nem. Elhiszem mindazt, amit mondtál Nick, de egy értem-nél többet ne várjatok tőlem. A kisfiúnk meghalt és ettől nem fog feltámadni.

- Rendben – mondta Kevin. – De ugye gondolkodsz a dolgon, hogy hogyan is legyen tovább közted és Joe között?

- Ezért jöttem ide – válaszoltam. – Gondolkodni akarok kettőnkön. Próbálok hinni neki, de valahogy nem megy. Az eszem nem engedi, hogy higgyek neki. Bezzeg a szívem…

- A szíved hisz neki és visszamenne Joe-hoz – mondta Bella.

- Igen – bólintottam, majd elsírtam magam. – Mit tegyek?

- Jaj, szívem – ölelt át Danielle. – Gondolkodni ráérsz nappal. Most aludj inkább egy kicsit.

- Jó – mondtam sírva, mire sógornőm elengedett, én meg lefeküdtem és 2 perc múlva már aludtam is. Reggel, mikor felébredtem csak egy cetli volt mellettem: „ Szia! Éjszakára itt maradtunk melletted, viszont el kellett mennünk. Nick és Kevin visszautaztak Los Angeles-be Joe-hoz. Bella-t megtalálod a házukban, én is mentem a fiúkkal Jordan-ért. Délután újra látjuk egymást. Készítettünk neked reggelit. Edd meg, utána tusolj le, öltözz fel és menj át Bella-hoz. Beszélgessetek egy kicsit! Bella vár téged! Puszilunk és fel a fejjel: Danielle, Kevin, Nick és Bella!” Kedves tőlük, hogy aggódnak értem, de most nincs kedvem senkivel se beszélgetni. Bementem a fürdőbe letusolni, utána felöltöztem és lementem a konyhába. A reggeli ott várt az asztalon, de én nem tudtam ránézni. Ittam egy bögre teát, aztán visszafeküdtem. Ezerrel járt az agyam, hogy mit kellene tennem. Fogalmam nem volt, hogy mit tegyek. Nem tudom. Szeretem őt és hiszek Nick-nek, hogy Lisa átverte Joe-t, de akkor se tudom megbocsátani, hogy a fiúnk meghalt. Hinni akarok neki, de nem megy. Mivel nem mentem át Bella-hoz, így ő jött hozzám. Próbált beszélgetni velem, de én nem válaszoltam. Nem volt kedvem beszélgetni. Kis időre magamra hagyott délután, amíg kiment a reptérre a sógornőnkért és Jordan-ért. A reptérről egyenesen hozzám jöttek mindannyian. Jordan belépett a szobába és egyből odajött hozzám.

- Ne szírj – kérte.

- Nem sírok – simogattam meg arcocskáját.

- Kejesztapa is szíj – mondta Jordan. – Nagyon szíj.

- Tudom – szipogtam.

- Szejetlek téged – mosolygott.

- Én is szeretlek – mosolyodtam el halványan.

- Gyere kicsim – fogta meg fia kezét Danielle. – Had beszélgessen keresztanyád és Bella.

- Visszajövünk majd? – kérdezte keresztfiam.

- Vissza – válaszolt anyukája és elhagyták a szobát.

- Jordan igazat mondott – mondta Bella. – Mióta eljöttél, azóta sír.

- Akárcsak én – mondtam.

- Nem igazán mozdul ki a házból – mondta barátnőm. – Bent gubbaszt a házban és nem mozdul ki.

Trackbacks

 

A hét videója

Hirdetés