Demi Lovato máris kopaszodik?

By admin

demi-lovato-take-away-musicNem kell megijedni, az énekeslánynak csak a rosszul feltett műhaj kezdett el hullani fellépés közben, ami valljuk be elég rémisztő látvány. Demi ígyvall az esetről:
Általában csattal rögzítem a hajpótlásokat, ha már nagyon muszáj hordanom, de a múltkori fellépésünkön a fodrászom oda akarta ragasztani a saját hajamhoz. Mondtam neki, hogy ez egyáltalán nem jó ötlet, mert a színpadonizzadok, és a ragasztás elenged majd, de ő állította, hogy ki fogja bírni. Én meg elhittem. A fellépés közepén az egyik rajongó felkiabált a színpadra, hogy „Hello Demi, hullik a hajad!”. Hátra néztem, és az nem volt megfelelő kifejezés, hogy hullott. Tele volt vele a színpad a hajammal. Felkaptam a földről, amit tudtam, és folytattam a dalt..

Filed in: Demi Lovato • hétfő, december 21st, 2009

Hozzászólások

joaj kopaszodsz:))):)))

By francsika on június 2nd, 2010 at 09:45

szegény demi.hogy leégett a szinpadon!!!!!!!!!!!biztos elpirult.de ezzel nem csúfolom,mert szeretem demit.hát sajnos vannak ilyen esetek.mindenkivel előfordul ilyesmi,vagy bármi.szóval demi nagyon jól tette,hogy tovább folytatta a dalt.de bár a rajongónak sem szabad lett volna odakiabálni mindenki előtt hogy:hello demi,hullik a hajad.mert ez neki biztos ijesztő volt hogy most mit csináljon hirtelen meg minden.

hát szerintem tök jo az oldi

 

A hét videója

Hirdetés